Over ons

Websites voor ondernemers

WJG Webdesign in Nijkerk is al jaren gespecialiseerd in het maken van WordPress websites voor ZZP en MKB. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant om zo een passende website te realiseren die er mooi uit ziet, gebruikersvriendelijk is én goed vindbaar. Bij WJG Webdesign bent u verzekerd van een overzichtelijke en moderne site die goed schaalt op pc, tablet en smartphone. Beeldmateriaal zoals foto’s, video’s, infographics of andere grafische elementen kunnen wij regelen. Daarnaast hulp bij het schrijven van webteksten en denken we graag mee over het verbeteren van de vindbaarheid en bedrijfsuitstraling zowel online als offline.

Huisstijl ontwerp en promotiemateriaal

Logo of complete huisstijl nodig die past bij de uitstraling van je bedrijf? We gaan graag aan de slag om voor jouw bedrijf een prachtige huisstijl te ontwerpen. We gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent met het eindresultaat. Inclusief visitekaartje, briefpapier, enveloppen en natuurlijk helpen we je met een gave email handtekening. Ook voor het ontwerp van foldermateriaal, banners en spandoeken kun je bij ons terecht. En we regelen het drukwerk ook als je wilt!

Webhosting en onderhoud

Al jaren verzorgt WJG Webdesign het beheer van webhosting voor veel van onze klanten. Zowel op eigen servers als bij andere webhosting. Snelle webhosting + beheer voor een zorgeloze hosting kan direct geregeld worden. Tevens is onderhoud en support in diverse vormen mogelijk en voor vragen kan er altijd contact worden opgenomen, ook in de avond.

T

Meer resultaat uit je website

Ook website analyse, optimalisatie, social media en online adverteren kan ingezet worden voor betere online zichtbaarheid, meer bezoekers en resultaat. Hierover vertellen we je graag meer.

Samen sterk

WJG Webdesign werkt samen met diverse partners om opdrachtgevers het maximale te bieden. Denk hier bijvoorbeeld aan een bedrijfsvideo, professionele fotograaf, 360° graden film of uw winkel virtueel op Google Streetview. Ook voor diverse online marketing- en reclamekanalen en ICT werken wij samen met leuke betrouwbare mensen die hun vak verstaan.