Selecteer een pagina

OVER ONS

Webdesign en online communicatie

WJG Webdesign is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites voor ZZP en MKB. Met meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van grafisch design en internet zijn wij goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant om zo een passende website te realiseren die er mooi uit zien, gebruikersvriendelijk is én goed vindbaar.

Bij WJG Webdesign bent u verzekerd van een overzichtelijke website die goed schaalt op pc, tablet en smartphone. Daarbij kunt u kiezen om zelf de website te beheren of dit door ons laten uitvoeren. Tevens kunnen wij voor een mooi logo of complete huisstijl verzorgen. Daarnaast schrijven wij teksten voor websites en maken grafische elementen, bewerken foto’s en afbeeldingen.

Al jaren verzorgen wij het beheer van webhosting voor veel van onze klanten. Zowel op onze eigen servers als bij andere webhosting. Zelf bieden wij snelle webhosting waar de klant geen omkijken naar heeft.

Met een nieuwe website begint de race op internet pas echt. Analyse, optimalisatie, social media en online adverteren kan door ons ingezet worden voor meer online zichtbaarheid, meer bezoekers en meer resultaat.

Samenwerken voor optimaal resultaat

Wij werken samen met diverse partners om onze klanten het maximale te bieden. Denk hier bijvoorbeeld aan een bedrijfsvideo, professionele fotograaf, 360° graden film of uw winkel virtueel op Google Streetview. En ook voor diverse online marketing, drukwerk, buitenreclame en ict werken wij samen met leuke betrouwbare mensen die hun vak verstaan.

Zo kunnen we in oplossingen denken. Dat is fijn voor ons… en handig voor u.

Meer weten, advies of een offerte?

Bel 033-2853118 of stuur ons een bericht.