OVER ONS

Wij denken graag in oplossingen

Webdesign en online communicatie

WJG Webdesign uit Nijkerk is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites voor ZZP en MKB. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van grafisch design en internet zijn wij goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant om zo een passende website te realiseren die er mooi uit zien, gebruikersvriendelijk is én goed vindbaar.

Heeft u een website nodig voor uw bedrijf, een landingspagina voor een specifiek product of webwinkel? Bij ons bent u verzekerd van een mooie en overzichtelijke website die goed schaalt op pc, tablet en smartphone. Daarbij kunt u kiezen om zelf de website te beheren of dit ook door ons te laten verzorgen. Tevens kunnen wij van dienst zijn bij het maken een logo, teksten en grafische onderdelen, webhosting, optimalisatie, social media en meer.

Samenwerken voor optimaal resultaat

Wij werken samen met diverse goede partners voor het realiseren van o.a. bedrijfsvideo’s, (product)fotografie, 360° beeldmateriaal / Google streetview, Adwords- en social media campagnes.

Vrijblijvend advies of een offerte?

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken.
Neem contact met ons op.

Meer weten?

Vul uw E-mailadres in dan nemen wij spoedig contact met u op.