Over WJG Webdesign

Wjg Webdesign is opgestart door Willem-Jan Groen in 2009 en hoofdzakelijk gericht op grafisch vormgeving met de focus op website ontwikkeling voor ondernemers, bedrijven, gemeentes, verenigingen, stichtingen en particulieren.

“Of je nu al ideeën hebt voor je website of je hebt geen idee, ik help je graag met het realiseren van een mooie overzichtelijke website, unieke branding of andere grafische en online zaken.”

willem

Willem-Jan

Web & design

“Graag hou ik me bezig met webdesign, grafische software, coding, 3D, animaties en electronische muziek maken. Fan van natuur, wandelen met de hond, foto’s maken en techniek.

Begonnen in 2005 met het bouwen van website voor bedrijven en alles daaromheen, van hosting tot design. De laatste 10 jaar maak ik hoofdzakelijk gebruik van WordPress, dat is namelijk ook zeer toegankelijker voor klanten.

Het mooie aan dit vak is de afwisseling, ieder project is namelijk anders, het samenwerken met klanten en partners, een mooi eindresultaat neerzetten, oplossingen bedenken, mensen blij maken, dingen leren en uitleggen.

Verder hou ik van humor, gezellig ouwenelen maar ook van serieuze onderwerpen overdenken en bespreken. Qua werkzaamheden actie en focus, best wel perfectionistisch en regelmatig ook laat aan het werk in alle rust. Ik kan mezelf helemaal onderdompelen in een project.”

Meer over mij persoonlijk:

Naam: Willem-Jan Groen

Geboren: 1976

Getrouwd: Ja

Kinderen: 2

Woonachtig: Nijkerk

Rijbewijs: Ja

Vervoer: Auto

Drinkt: Veel koffie

Kennismaken? Neem contact op, dan maken we een afspraak.

Ervaring met

Om een beetje een indruk te krijgen waarmee WJG Webdesign de meeste ervaring heeft:

  • WEBSITE ONTWIKKELING
  • GRAFISCHE SOFTWARE
  • WEBHOSTING
  • ZOEKMACHINE OPTIMALISATE
  • TEKSTEN SCHRIJVEN
  • SOCIAL MEDIA
  • MARKETING
  • 3D ONTWERP
  • ANIMATIES

Partners waar wij mee samenwerken

Voor een complete dienstverlening werken we samen met een select aantal professionele partners.
Deze diensten worden ook rechtstreeks geleverd, neem gerust contact op.

Fine Solutions

ICT en Voip Services

Alles wat met hardeware, software, kantoor en online werkplek te maken heeft is in goede handen bij Michiel van Fine Solutions. Altijd goed geregeld!

Crown of Sign

Reclame & montage 

Voor de beste reclame montage in de buurt. Van belettering op je auto, bedrijfskleding tot gevelreclame bedrijfspand en andere signage. Crown of Sign is dé specialist in reclame en montage.

Hmedia

Fotografie, video & 360°

Voor onder andere fotografie, video en hoge kwaliteit virtuele tour van je bedrijf, winkel, product of locatie is Henry van Hmedia de specialist in de omgeving.

Voorbeelden van ons werk

Ter inspiratie